Közép- magyarországi vállalkozások irány a külpiac!

2016. május 9-től benyújtható a „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” (VEKOP-1.3.1-16) című pályázat.

PiacrajutásA támogatás kiosztásának célja, hogy a hazai kkv-kat a külföldi kiállításon, vásárokon vagy árubemutatókon való részvételre ösztönözze.

Ennek eredményeképpen növekedhet az export- és versenyképesség, illetve a hazai üzletemberek nagyobb eséllyel kapcsolódhatnak be a nemzetközi hálózatokba.

A pályázat lehetőséget ad továbbá a szomszédos országokkal történő együttműködés fejlesztésére.  50 százalékos támogatási intenzitás mellett az igényelhető összegeket minimum 1,5 millió forint, illetve maximum 10 millió forint között állapították meg.

 

Támogatható tevékenységek:

  • Külföldi kiállításon vagy vásáron való részvételre (például kiállítói helyiség, terület bérleti díja, standdal kapcsolatos költségek);
  • Külföldi árubemutató szervezésére (például a terem bérleti díja, sajtótájékoztató költsége).
  • A fent leírtakhoz kapcsolódóan marketingtevékenység megvalósítására, információs technológiafejlesztésre, piackutatás előkészítésére és tanácsadás igénybevételére is pályázhatnak az érdeklődők.

 Pályázati tanácsadóként azt javasoljuk az érdeklődőknek, hogy mihamarabb kezdjék meg a pályázatbeadásra való felkészülést. Van még idő, de a keretösszeg véges, így érdemes elsők között benyújtani a támogatási kérelmet.

 

A támogatás mértéke maximum 50%!

A támogatás összege minimum 1,5 millió Ft, maximum 10 millió Ft.

A felhívásról bővebben ide kattintva olvashat!

Ne féljen betörni a külföldi piacokra, hiszen mi ebben is segítünk!

6 országban is segítik Önt irodáink! Kérje most ingyenes, személyre szabott konzultációnkat a +36/1-321-1173-as telefonszámon, vagy az info@gwconsulting.hu e-mail címen!